Vinyl klokken: op maat en naar wens gemaakt

Ook beschikbaar bij EVEAR B.V.: op maat gemaakte klokken! Mogelijk gemaakt door de op maat gemaakte machines in onze fabriek.

Zo kunnen wij klokken ontwerpen met uw eigen design dat bij uw bedrijf past. Bijvoorbeeld een mooie klok met uw bedrijfsnaam, logo en/of thema als relatiegeschenk. Een afbeelding van een persoon of product met een tekst. Een skyline van een dorp, stad of land. Leuk om te gebruiken als relatiegeschenk, in het kerstpakket, bij een (bedrijfs)opening of voor de verkoop in uw fysieke- of online winkel. De mogelijkheden van de speciale designs zijn enorm. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Heeft u besloten om een partij klokken op maat te laten maken door ons? Dan zijn er een aantal stappen die we samen zullen doorlopen. Allereerst hebben we telefonisch contact over uw idee en kunnen we een speciaal design met u bespreken. Vervolgens werkt een van onze designers het idee uit. Indien u het ontwerp goedkeurt, dan stelt onze specialist de machine zo in dat de klok geproduceerd kan worden en zullen wij een testversie voor u maken. Bent u tevreden met het eindresultaat, dan kan de productie van start en spreken we samen een leverdatum af.

Autobedrijf Brit

Camper: ZENEC - XZENT

K-pop - Koptelefoon

Green Vinyl

Dutch Pickers

RKC Waalwijk

Koning Willem

High Definition Records